کسب مقام پنجم مسابقات کشوری کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار...

نوشته شده توسط در دسته بندی تربیت بدنی

مسابقات کشتی فرنگی و آزاد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشوردر واحد کرمانشاه برگزار شد.

به گزارش ناصر پژمانی مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار تیم این واحد به نمایندگی از استان کردستان در قالب تیم منتخب استان با حضور درخشان در این مسابقات مقام پنجم تیمی را در بین ۲۱ استان کسب نمودند.

پژمانی گفت: در این مسابقات کشتی گیران فرنگی کار استان کردستان با مربیگری روح اله عزیز خانی توانستند عناوین  مشروحه را کسب نمایند.

۱- سبحان علی محمدی در وزن ۶۳ کیلوگرم مقام اول۲-یونس آقا محمدی در وزن ۶۰ کیلو گرم مقام دوم۳- مصطفی الوندی در وزن ۷۷ کیلو گرم مقام سوم۴- سید علیرضا زمانی در وزن ۹۷ کیلو گرم مقام سوم ۵- میلاد مهدی کرمی در وزن ۶۵ کیلو گرم آزاد مقام سوم را کسب نمایند.