لیست لبخیل راحة.
برای خسیس، هیچ آسایشی نیست.
الفقیه، ج 4، ص 394
خانه / تربیت بدنی / کسب مقام سوم مسابقات بدمینتون دانشجویان (( برادران)) استان کردستان توسط تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجارمقام سوم مسابقات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در رشته بدمینتون((برادران)) را به خود اختصاص دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار، ناصر پژمانی مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار با اعلام این خبر گفت:در این مسابقات که با حضور تیم های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان به میزبانی واحد سقز برگزار گردید تیم بدمینتون دانشجویان ((برادر)) واحد بیجاربه مقام سوم را به خود اختصاص داد.

لازم بذکر است آقای آرمان چراغ­زاده از بازیکنان خوب و با استعداد این تیم جواز حضور در مسابقات سراسری کشوری که در سال آینده برگزار خواهد شد را بدست آورد.