شکر النعمة اجتناب المحارم.
شکر و سپاس نعمت، دوری کردن از کارهای حرام است.
خانه / اطلاعیه ها / کسب مقام سوم تیم فوتسال کارکنان و اساتید واحد بیجار در مسابقات استانی

کسب مقام سوم تیم فوتسال کارکنان و اساتید واحد بیجار در مسابقات استانی

کسب مقام سوم مسابقات فوتسال استان کردستان از سوی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار

تیم فوتسال کارکنان برادر دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار مقام سوم مسابقات قهرمانی دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان را به دست آوردند.

تیم فوتسال کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار که اولین حضور خود را در این مسابقات تجربه می­کرد توانست مقام سوم این مسابقات را به دست آورد و تیم­های واحد سنندج و مریوان به ترتیب مقام اول و دوم را به خود اختصای دادند.

لازم بذکر است آقای ناصر پژمانی مسئول تربیت بدنی بیجار از سوی مربی تیم واحد سنندج به اردوی آمادگی جهت حضور در مسابقات کشوری که ۱۷ اردیبهشت ماه به میزبانی واحد رامسر برگزار می­گردد دعوت گردید.

اسامی تیم: ناصر پژمانی، مجید بیگدلی، مهدی کوماسی، کیانوش میرانی، عیسی هاشمی، احسان جعفری، مسعود کریم زاده ، محمد سلیمانی، امید محمد نظامی، ابوالقاسم چراغ زاده               مربی: حمید رضا ثقفی