لیست لبخیل راحة.
برای خسیس، هیچ آسایشی نیست.
الفقیه، ج 4، ص 394
خانه / اطلاعیه ها / کسب مقام سوم تیم فوتسال دانشجویان واحد بیجار در مسابقات استانی

کسب مقام سوم تیم فوتسال دانشجویان واحد بیجار در مسابقات استانی

در سومین دوره مسابقه های فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاداسلامی استان کردستان با قهرمانی تیم واحد سنندج به کارخود پایان داد.

ناصر پژمانی مسئول تربیت بدنی واحد بیجار گفت: این رقابتها با حضور تیمهای واحدها ومراکز دانشگاه آزاداسلامی استان کردستان به میزبانی خوب واحد سنندج برگزار و پس ازسه روز مسابقه نفس گیر به صورت دوره ای تیم های اول تا سوم معرفی شدند. تیم دانشگاه آزاداسلامی واحد بیجار که سومین حضور خود را در مسابقات فوتسال استانی تجربه میکرد با نشان دادن بازی های قابل قبولی توانست بعد از تیم واحد سنندج مقام اول و تیم واحد مریوان مقام دوم  ، تیم واحد بیجار مقام سوم را کسب  نمود.

نتایج تیم واحد بیجار در این مسابقات: بیجار ۵-۵ سقز / بیجار ۷-۴ قروه / بیجار ۱-۳ مریوان / بیجار ۳-۰ سقز

اسامی تیم فوتسال دانشگاه آزاداسلامی واحد بیجار به شرح زیراست :

۱-  حامد حبیبی  ۲– سید محمد مهدی سبحانی ۳- سجاد بسطامی ۴- هادی عینی ۵- محمد جعفر لو ۶-مصطفی بهرامی ۷- محمد رضا لطف الهی ۸- مهران رنجبر۹ – ناصح پورشاد ۱۰- یاسر میرزایی

۱۱- امیرحسین شیری فرد  ۱۲- آرمان اله دادی

مربیحمید رضا ثقفی          سرپرست:  ناصر پژمانی