الصبر رأس الایمان.
شکیبایی، اوج ایمان است.
خانه / تربیت بدنی / کسب مقام سومی تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار

کسب مقام سومی تیم والیبال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار

کسب مقام سوم مسابقات والیبال دانشجویان ((برادران)) دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان توسط دانشجویان واحد بیجار

مسئول تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار با اعلام این خبر افزود: این مسابقات به میزبانی واحد سنندج برگزار شد که در آن تیم والیبال دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجارکه از بازیکنان جوان بهره می­برد توانست به مقام سوم دست پیدا کند و تیم های واحد سنندج و سقز به ترتیب مقام های اول و دوم را کسب کردند. لازم بذکر است آقایان :حمیدرضا حیدر پناه و محمد کهزاد از دانشجویان واحد بیجار جواز حضور در تیم منتخب دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان جهت حضور در مسابقات کشوری را که سال آینده برگزار می­شود کسب نمودند.

Valibal - azad bijar