لا تسأل من تخاف أن یمنعک.
از کسی که می ترسی درخواستت را رد کند، چیزی مخواه.
بحار، ج 75، ص 278
خانه / روابط عمومی / پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز معلم

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت روز معلم

دکتر سید محمد زمان زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار طی پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز معلم را تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن این پیام به این شرح است:

النظر الی وجه العالم عبادة ـ پیامبر اکرم (ص(

نگاه به سیمای دانشمند عبادت است

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند جهان اسلام و متفکر انقلاب اسلامی علامه آیت الله مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم و استاد گرامی باد.

تعالی، رشد و توسعه هرجامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است؛ آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب میسر نیست مگر به همت استادان و معلمان دانشمند و از خود گذشته. شهید بزرگوار استاد مطهری نمونه کاملی از همه فضایل معلمی و استادی بود. ایشان کمر همت به
پرورش نسلی بست که وارثان انقلابی عمیق و دامنه‌دار شدند. انقلابی که با نیروی قلم و عقیده به پیروزی رسید، و با تکیه بر نیروی دانش و ایمان نسل پرورش یافته به دست معلمان راستین انقلاب همچون استاد مطهری و دکتر شریعتی مسیر پر افتخار خود را پیمود و در سایه ولایت، امروز الگویی برای کشور های مستقل و مقتدر در جهان است.

جایگاه موثر تعلیم و تربیت در تاریخ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایران و وجود چنین ستاره های درخشانی در آسمان ایران اسلامی، وظیفه همگان را نسبت به گرامیداشت و پاسداشت شان و شرافت معلمان و استادان این مرز و بوم صدچندان می کند؛ معلمان فرهیختگانی هستند که با وجود همه ناملایمات و تنگناهای مادی، دولت معلمی و کرسی استادی را به هر جاه و منزلت دیگری ترجیح داده اند و نیاز انقلاب، نظام و میهن عزیز اسلامی به ایمان و مقاومت بر خاسته از دانش و بینش را در یافته اند.

اینروز گرانقدر را به همکاران عزیزم، معلمان و استادان فرهیخته به ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار تبریک می‏گویم و از خداوند منان می خواهم ما را در مسیر خدمتگزاری به استادان و معلمان بیش از پیش یاری کند.

دکتر سید محمد زمان زاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار