هفته دفاع مقدس گرامی باد

نوشته شده توسط در دسته بندی بسیج دانشجویی, روابط عمومی

هفته دفاع مقدس بر اساتید معزز، کارکنان گرامی و دانشجویان عزیزی که مخلصانه در گوشه و کنار این کشور خود را براى اسلام و قرآن آماده می کنند، مبارک باد.

حیات راستین یک ملت ، همواره در گرو شناخت ، معرفت و آن گاه توجه نسبت به آرمانها و ارزشهاى خویش است و کوشش و تلاش جدى در حفظ پیشینه ها و دستاوردهاى ارزشمند و گرانقدر آرمانى و ملى هر قوم و امتى خود از جایگاه رفیع و والایى برخوردار مى باشند.دوران هشت سال دفاع مشروع امت سلشحور ایران ، در حفظ و اعتلاى نظام مقدس اسلامى و حراست از مرزهاى عزت و شرف این مرز و بوم – به مثابه یکى از حساس ترین بارزترین برهه اى حیات راستین این ملت – همچون نگینى ، تا همیشه زمان ، پرتارک تاریخ حماسه و ایثار و پایدارى آزادگان جهان مى درخشد و اهتمام و تلاش در عرصه هاى گوناگون حفظ. پاسدارى از آن ارزشها و والاییها، نیز به همان میزان مقدس و در خور ارج نهادن است، هفته دفاع مقدس را به کلیه اساتید، کارکنان و دانشجویان تبریک عرض نموده و امیدواریم همواره در سنگر علم سربازان خوبی برای دفاع از ارزشهای اسلامی، با الگو گرفتن از دفاع مقدس در هشت سال جنگ تحمیلی برای نظام اسلامی باشیم.