قهرمانی تیم کشتی فرنگی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار...

نوشته شده توسط در دسته بندی اطلاعیه ها

تیم دانشجویی کشتی فرنگی واحد بیجاردر مسابقات دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان که به میزبانی واحد سنندج برگزار شد، موفق به کسب مقام قهرمانی شد.

مسابقات کشتی فرنگی دانشجویان که برای انتخابی کشوری و به مناسبت یادواره دهه فجر در واحد سنندج با حضور تیم‌های واحدهای استان کردستان برگزار شد که تیم دانشجویان واحد بیجار در وزن ۵۵کیلوگرم با قهرمانی مهدی قمر پور، در وزن ۷۲کیلوگرم با قهرمانی حمید مصیب نژاد، در وزن ۷۷ کیلوگرم با نایب قهرمانی حامد خواجه وند، در وزن۸۲ کیلوگرم با قهرمانی سید علیرضا زمانی، در وزن ۸۷ کیلوگرم با قهرمانی مهدی یوسفی فر و در وزن۹۷ کیلو گرم ابراهیم عظیمی موفق به کسب مقام قهرمانی تیمی شد و در کشتی آزاد در وزن ۶۵ کیلوگرم با قهرمانی میلاد مهدی کرمی ،در وزن ۷۰ کیلو گرم با نایب قهرمانی میلاد قائینی و در وزن۷۹ کیلو گرم با نایب قهرمانی حمید زرین به کار خود پایان داد.
لازم بذکر است کل نفرات قهرمان به عنوان تیم منتخب دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان به مسابقات سراسری اعزام خواهند گردید.