الصبر رأس الایمان.
شکیبایی، اوج ایمان است.
خانه / روابط عمومی / حضور دانشگاهيان دانشگاه آزاد بیجار در راهپيمايي ۱۳آبان

حضور دانشگاهيان دانشگاه آزاد بیجار در راهپيمايي ۱۳آبان

به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي واحد بیجار؛ همزمان با سراسر كشور، دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي واحد بیجار همراه با سايراقشار مردم بیجار گروس در راهپيمايي يوم الله ۱۳ آبان شركت كردند و با سردادن شعار «مرگ بر آمريكا » و «مرگ بر اسرائيل »خشم و انزجار خود را نسبت به دشمنان اسلام نشان دادند.

دانشجويان، اساتيد و كاركنان دانشگاه آزاد اسلامي بیجار با تجمع و راهپيمايي سالروز تسخير لانه جاسوسي آمريكا در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ و روز مبارزه با استكبار جهاني را گرامي داشتند.

سیزدهم آبانماه هرسال، فرصتی است برای یادآوری حوادث مهمی چون تبعید حضرت امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳۴۳، کشتار بیرحمانه و به گلوله بستن دانش‌آموزان مظلوم توسط دژخیمان رژیم پهلوی در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا که در شکل گیری انقلاب اسلامی و بیرون راندن مظهر استکبار از ایران نقش اساسی داشتند.

در پایان راهپیمایی، بیانیه ای قرائت شد که حضار با صدای تکبیر خود بند بند آن را تایید کردند.