القهقهة من الشیطان.
قهقهه زدن، کار شیطان است.
خانه / اطلاعیه ها / تقویم آموزشی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشگاه آزاد واحد بیجار

تقویم آموزشی نیم سال دوم سال تحصیلی ۹۶-۹۷ دانشگاه آزاد واحد بیجار

برای دانلود فایل تقویم آموزشی به صورت PDF اینجا را کلیک کنید.

ثبت نام وانتخاب واحد
از تاريخ              ۹۶/۱۱/۷
   لغايت              ۹۶/۱۱/۱۲
شروع و پايان کلاس
از تاريخ               ۹۶/۱۱/۱۴
   لغايت             ۹۷/۳/۲۴
 حذف و اضافه   از تاریخ ۹۶/۱۱/۲۸ لغایت ۹۶/۱۲/۳
 *حذف اضطراری   از تاریخ ۹۷/۲/۱۵ لغایت ۹۷/۲/۱۷
امتحانات پايان ترم
از تاريخ              ۹۷/۳/۲۶
    لغايت             ۹۷/۴/۷

جدول زمانبندی انتخاب واحد

رشته ها (کلیه رشته ها )
تاریخ
کلیه ورودی های ۹۴ و ماقبل
۹۶/۱۱/۷
کلیه ورودی های ۹۵
۹۶/۱۱/۸
کلیه ورودی های ۹۶
۹۶/۱۱/۹

*دانشجو مي تواند تا پنج هفته قبل از پايان نيمسال تحصيلي فقط  يكي از درسهاي نظري يا عملي  يا عملي نظري خود را حذف  كند مشروط به اينكه واحدهاي درسي باقيمانده وي از حداقل مجاز (۱۲ واحد ) كمتر نشود .

• انتخاب واحد كليه مقاطع تحصيلي به صورت اينترنتي و مطابق جدول پيوست مي باشد، و در صورت عدم انتخاب واحد در زمان مقرر جهت نيمسال دوم سال تحصيلي ۹۷-۹۶ مرخصي ثبت خواهد شد.
  • دانشجويان به منظور جلوگيري از وقوع مشكلات ناشي از عدم پرداخت شهريه نسبت به تسويه حساب مالي با دانشگاه قبل از زمان ثبت نام اقدام نمايند.
  • مسئوليت ناشي از عدم رعايت پيشنياز، رعايت سقف مجاز واحدهاي درسي، به عهده دانشجو مي باشد و در غير اينصورت گروه آموزشي مجاز به حذف واحدهاي درسي مي باشد.
  • دانشجويان محترم جهت انتخاب واحد به سايت زير مراجعه نماييد و از طريق سامانه آموزشي انتخاب واحد خود را انجام دهيد.

www.edu.iaubijar.ac.ir