سر خط خبر ها
علیک بالتلاد.
دوست قدیمی و آزموده را نگهدار.
کافی، ج8، ص 249
خانه / اطلاعیه ها / برگزاری نشست هم‌اندیشی نقش نخبگان و استادان دانشگاه در وحدت امت اسلامی و کارگاه اخلاق کلاس‌داری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیج

برگزاری نشست هم‌اندیشی نقش نخبگان و استادان دانشگاه در وحدت امت اسلامی و کارگاه اخلاق کلاس‌داری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار
معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان حجت الاسلام طهماسبی در نشست هم‌اندیشی نقش نخبگان و استادان دانشگاه در وحدت امت اسلامی و کارگاه اخلاق کلاس‌داری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار اظهار کرد: «مهمترین رکن دانشگاه به عنوان مبدا همه تحولات استاد است و استادان با مطالعه منابع و آموزه‌های دینی زمینه تحکیم وحدت اسلامی بین دانشجویان و اجتماع را فراهم می‌کنند.»
وی در نشستی با فعالان کانون های فرهنگی دانشجویی بر فعالیت کانون‌های فرهنگی_دانشجویی بر اساس موازین اخلاق اسلامی تاکید کرد و افزود: «کانون های فرهنگی باید در راستای تحقق اهداف دانشگاه قدم بردارند و با شاخص‌های اخلاق محوری، دین محوری و مطالبه‌گری تمام خواسته های خود را از دانشگاه طلب کنند و با سرلوحه قرار دادن اخلاق اسلامی و دینداری، الگویی برای سایر دانشجویان باشند.»