لیست لبخیل راحة.
برای خسیس، هیچ آسایشی نیست.
الفقیه، ج 4، ص 394
خانه / تربیت بدنی / برگزاری جشنواره ورزش های همگانی

برگزاری جشنواره ورزش های همگانی

برگزاری جشنواره ورزش¬های همگانی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار

نخستین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی همزمان با واحدهای دانشگاهی سراسر کشور در واحد بیجار برگزار شد؛
IMG_4230-cccccccccccc ناصر پژمانی مسئول تربیت بدنی واحد بیجار گفت: بمنظور تعمیم و توسعه ورزش همگانی در بین دانشجویان با هدف تامین سلامت جسمی و روحی، ایجاد شور، نشاط ،شادابی و پر کردن اوقات فراغت در بین دانشگاهیان به ویژه دانشجویان، نخستین جشنواره ورزش های همگانی دانشجویی با حضور بیش از ۱۰۰ نفر از دانشجویان پسر این واحد دانشگاهی برگزار گردید.
وی با بیان اینکه مقوله ورزش از جایگاه خاصی در جامعه برخوردار است افزود: این مسابقات در پنج ماده طناب زنی، شنای سوئدی، روپایی، پرتاب آزاد بسکتبال و بار فیکس انجام و در پایان این مسابقات از سوی مسئولین دانشگاه به نفرات اول تا سوم جوایز ارزنده و لوح قهرمانی اهداء گردید.