لا صغیرة مع الاصرار.
گناه کردن پی در پی، گناه صغیره نیست.
خانه / اطلاعیه ها / بازدید نماینده شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار

حمداله کریمی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار بازدید کرد.
نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی پس از بازدید از واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی بیجار، فعالیت های انجام شده در طی دو سال گذشته را قابل تحسین دانست و ظرفیت شهرستان بیجار و به ویژه واحد بیجار را بسیار بالا دانست و بر توسعه هر چه بیشتر و سریعتر واحد در راستای توسعه شهرستان محروم بیجارتاکید کرد.
گفتنی است این دیدار و نشست با حضور سید محمد زمان زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار و جمعی از هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد و ایشان به ارائه گزارشی از وضعیت واحد متبوع خود بر توسعه کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی تاکید و جذب رشته‌های جدید را با پیگیری‌های مجدانه مسئولان واحد و نماینده شهرستان در کوتاه‌ترین زمان ممکن خواستار شد.