لا تسأل من تخاف أن یمنعک.
از کسی که می ترسی درخواستت را رد کند، چیزی مخواه.
بحار، ج 75، ص 278
خانه / اطلاعیه ها / ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در اولویت

ارتقاء سطح کیفی و کمی فعالیت های دانشگاه آزاد اسلامی کردستان در اولویت

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان گفت: ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت ها و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی در این استان جزو اولویت های اصلی است.

دکتر محمدقربان کیانی در جریان بازدید سرزده از دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار ضمن ارزیابی فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته در این واحد دانشگاهی بیان کرد: ارتقاء سطح کمی و کیفی فعالیت ها و اقدامات صورت گرفته از سوی دانشگاه آزاد اسلامی یکی از سیاست های اصلی است.

وی با اشاره به لزوم بالا بردن سطح فعالیت ها و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان در تمامی حوزه ها، افزود: در سال جدید مسائل مربوط به اقتصاد دانش بنیان، تلاش برای ایجاد درآمدهای پایدار و سرمایه گذاری، ایجاد مراکز رشد باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

دکتر کیانی در پایان این بازدید با اعلام رضایت از روند فعالیت‌های این واحد دانشگاهی گفت: انتظار می رود که روند فعلی فعالیت ها و برنامه های این واحد دانشگاهی در سال جاری با جدیت بیشتری دنبال و پیگیری شود.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان و همراهان در راستای نظارت و ارزیابی عملکرد واحدها و مراکز دانشگاهی استان به صورت سرزده از بخش های مختلف دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیجار بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت های این دانشگاه قرار گرفتند.

سید محمد زمان زاده رئیس واحد  بیجار هم گزارشی از فعالیت‌های انجام شده و سیاست‌های واحد در راستای گسترش تحصیلات تکمیلی و ارتقای سطح کیفی آموزش و پژوهش این واحد را ارائه نمود.

لازم بذکر است در این بازدیدکليه امور اداری و مالی، آموزشی، عمرانی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامي واحد بیجار مورد بررسي و بازديد قرارگرفت که در پایان این بازدید، بازرسان نقاط ضعف را در راستاي اصلاح تذکر و رضايت خود را از روند کلي این واحد دانشگاهی اعلام نمودند.

photo_2016-04-24_19-15-41 photo_2016-04-24_19-15-44photo_2016-04-24_19-15-37photo_2016-04-24_19-15-47